SAXOFOONLESSEN

Leren spelen van notenschrift, improviseren, klassiek, pop of jazz, het kan allemaal. Daarbij kan John, indien gewenst, vertellen over achtergronden, ademtechnieken en allerlei andere zaken die voor het leren bespelen van de saxofoon van belang zijn.

Zowel beginners als gevorderde spelers kunnen terecht. John houdt zich niet strak aan een vaste methode, maar hij kijkt naar zijn leerling en trekt daar zijn plan op. Dat gaat uiteraard in goed overleg. Ben je totaal onervaren met muziek of met saxofoon spelen? Dan zal John heel anders met jou gaan werken dan wanneer je wel een muzikale achtergrond hebt. Maar je bent in alle opzichten even welkom.

Je kunt individueel of met z’n tweeën les krijgen. Belangrijk om te weten: je kunt op elk moment in het jaar beginnen met het volgen van saxofoonlessen!

JE KUNT LESAFSPRAKEN OP MEERDERE MANIEREN MAKEN

Wekelijks lessen volgen
Wil je echt energie steken in het bespelen van de saxofoon en daarbij serieus vorderingen maken, dan is dit het meest aan te bevelen.

Lessenserie
Heb je een drukke baan, of is het om een andere reden lastig om langere tijd wekelijks je saxofoonlessen in te plannen, dan kun je een “vijf of tien lessenserie” afspreken.
Je “koopt” dan een serie lessen, waarbij we telkens per les afspreken wanneer de volgende les is. Na afloop van de serie kunnen we bekijken of en hoe we de lessen voortzetten.

John kan ook adviezen geven over aanschaf of het huren van een saxofoon. Hierbij heeft hij goede contacten met de Saxofoonwinkel in Deventer.