INTRODUCTIE

De saxofoon ziet er geweldig uit met al die knopjes, klepjes en moertjes, maar iedereen die voor het eerst een saxofoon in handen krijgt zal zich verwonderd afvragen of hij of zij hier ooit geluid uit kan krijgen.

Tijdens de eerste saxofoonles is het vooral uitproberen en het eerste saxofoongeluid wordt vaak door de leerling als een overwinning gezien.
Hierna kunnen alle remmen los om die saxofoon eens goed uit te proberen!

VERVOLG

Laten we eens bekijken wat jij wilt. Improviseren, leuke liedjes spelen, noten leren lezen (of juist niet) samen met de faxlessen? Misschien ontdek je bij jezelf wel interesse op muziekgebied waarvan je niet vermoedde dat je ze had.

Een goede ademhaling is erg belangrijk voor het bespelen van een saxofoon. Het bepaalt je toon en expressie. Dat is iets waar John veel waarde aan hecht en waar hij dus aan wil werken.

Spelen in meerdere stijlen is mogelijk. Klassiek, pop, jazz, folk; we zoeken samen naar jouw mogelijkheden, interesses en jouw nog te ontdekken talenten. Voorop staat het plezier in het musiceren. Daarom vormt het samen spelen een belangrijk deel van de les.

PROEFLES

Wil je eens een saxofoons proberen? Dan kan dit. Je krijgt dan een gratis les, in combinatie met een kort gesprek. De eerstvolgende afspraak geldt dan als officiële les.

Een afspraak voor een proefles kan vrijblijvend worden gemaakt en is kosteloos.

STUDIO TOPAAS
John Kluijtmans
info@studiotopaas.nl
GSM: 06 - 41 62 32 11

JOHN speelt SUMMERTIME samen met de band GATHER ‘ROUND

Stacks Image 392